KARAMAN / MERKEZ - Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

OKUL YÖNETİCİLERİMİZDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Okul yöneticilerimizde görev değişimi

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği doğrultusunda okulumuz yöneticilerinde 1 Ağustos 2023 tarihinde bayrak değişimi gerçekleşti. 2014 yılından bu yana okulumuz müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Dağ müdürümüz Şehit Durmuş Ali Uzun İlkokuluna okul müdürü olarak atanmıştır. Yine 2014 yıından bu yana müdür yardımcılığı görevini yürüten Muhammet Özcan Vali Ali Akan İlkokuluna müdür yardımcısı olarak atanmışlardır. Müdürümüz ve Müdür yardımcımıza okulumuzda çalıştıkları süre zarfında göstermiş oldukları üstün çaba ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Aynı yönetmelik çerçevesinde daha önce Mehmet Çavaş İlkokulu müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Doğan müdür olarak, Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu müdür yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu müdür yardımcısı olarak okulumuza atanmışlardır. Yeni müdürümüz ve müdür yardımcımıza hoşgeldiniz der, okulumuzdaki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

03-08-2023

Yayın: 03.08.2023 - Güncelleme: 04.08.2023 16:22 - Görüntülenme: 464