KARAMAN / MERKEZ - Dr. Sadık Ahmet İlkokulu

EĞİTİM KADROMUZDA DEĞİŞİM

Okulumuzun eğitim kadrosunda değişim var

Uzun yıllardır okulumuzda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Yasemin Yıldızbaş öğretmenimiz emekli olmuştur. Kendisine okulumuzda çalıştığı süre boyunca vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, emeklilik hayatında sağlık ve esenlikler diliyoruz. Yine 2023 Yılı iliçi atamalarda; okulumuz sınıf öğretmeni Ayşe Özsayan, Kale İlkokuluna, İngilizce öğretmenimiz Emel Tahtabaş, Şehit Durmuş Ali Uzun İlkokuluna, özel eğitim öğretmenimiz Kerem Tapan, Zübeyde Hanım Ortaokuluna tayinleri çıkmıştır. Öğretmenlerimize okulumuzda çalıştıkları süre zarfında göstermiş oldukları üstün çaba ve gayretlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz.

Okulumuzda ayrılan öğretmenlerimizin yerlerine ise, Yılmaz Babaoğlu İlkokulundan Sınıf öğretmeni Halil Önal, Piri Reis İlkokulundan İngilizce öğretmeni Fazilet İpekdal Okur, Karaman Özel Eğitim Anaokulundan özel eğitim öğretmeni Havva Baştuğ ve Kılbasan İlkokulundan sınıf öğretmeni Hatice Demirel atanmışlardır. Öğretmenlerimize hoşgeldiniz derken okulmuzdaki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yayın: 01.09.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 01:01 - Görüntülenme: 260